Motel Detroit 2

Volle maan

Volle maan extra

Nieuwe serie: Door het oog van... met als gastvrouw Monique Samuel

Journalisten, filosofen, musici en politici geven hun kijk op de tijd, het leven en het werk van Isabelle Eberhardt, Gabriel García Márquez en Friedrich Schiller. Een uur vol verrassingen voorafgaand aan Volle maan en altijd met een bijzondere gast uit de wereld van kunst, wetenschap of politiek. Elke gast mag mee bepalen hoe het uur van dit Volle maan-aperitief eruit ziet.

MS
Over Monique Samuel

Monique Samuel (1989) is in Amersfoort geboren als dochter van een Egyptische vader en een Nederlandse moeder...

Op weg naar Volle maan: openbare repetities

Op woensdag 9, 16, 23 en 30 januari nodigen we het publiek uit om van 12.00 tot 13.00 uur aanwezig te zijn bij een openbare repetitie van Volle maan.

Op donderdag 24 en dinsdag 29 januari zijn er twee extra openbare repetities van het 2e stuk Isabelle Eberhardt, rekoefeningen uit Volle maan. Deze openbare repetities beginnen om 20.15 uur.

Voor alle openbare repetities is de toegang gratis, maar reserveren is noodzakelijk en kan uitsluitend telefonisch via de Appelkassa, tel. 070 3502200.

Arabische nacht

Een bijzondere Op weg naar Volle maan. Een kijkje achter de schermen van het productieproces van dit nieuwe project op een avond met een volle maan. Met o.a. de regisseurs Judith de Rijke, Geert de Jong en David Geysen. Maar ook jonge dichters, muzikanten en performers die hun visie op Volle maan geven.
Dramaturg Alain Pringels gaat in gesprek met de ontwerpers van Volle maan: decorontwerper Danny Cobbaut, kostuumontwerpster Greta Goiris, ontwerper van het geluidsdecor Carl Beukman en Marcel Dolman, ontwerper van de videobeelden. Speciale gast is schrijfster (Heimwee naar de mens en Pleidooi voor een langzame toekomst) en filosoof Joke Hermsen. Zij geeft haar visie op Volle maan waarna het publiek hierop kan reageren.
Twee jonge schrijvers Ninke Overbeek en Sytze Schalk hebben naar aanleiding van Volle maan een korte monoloog geschreven. Deze monologen worden tijdens de Arabische nacht (na een korte repetitie) gespeeld.
Verder speelt pianiste Pauline Post romantische pianomuziek en treedt de buikdanseres Lili Abade op.

Op zaterdag 26 januari 2013 om 20.15 uur
Kaarten € 12,-/Appelvrienden € 6,-/CJP, studenten- & cultuurkaart€ 6,-

| Meer