Cape Fear 2
De goede mens van Sezuan

Publieksreacties De goede mens van Sezuan - seizoen 2006/2007


(De reageeroptie is gesloten.)

fan van shente
18/03/2007
Ik wou even zeggen hoe goed Shente en Shuita zijn

Hup Shente hup shente. Hup Shuita

Krokodil 7
12/03/2007
Brecht, goede voorstelling

Ik ging met school voor het eerst naar Brecht, en ik vond het heel erg leuk! We hebben zelf ook workshops theater gehad, en daarbij hebben we ook Brecht behandeld. Dus het was wel herkenbaar.

Joop Berding
11/03/2007
geweldige voorstelling

wat is het toch elke keer weer geweldig de appel aan het werk te zien en te horen. De intensiteit waarmee De goede mens werd gebracht heeft diepe indruk gemaakt. Heel spijtig dat Geert de Jong hierbij door ziekte ontbrak.

anna
11/03/2007
de goede mens........

in geen jaren zo getroffen geweest door een voorstelling

Marie-Anne Stapel
09/03/2007
'ik weet nu al dat het super wordt'

donderdag 1 maart was ik met een klein groepje enthousiastelingen (leerlingen van het Coornhert Gymnasium) in jullie Appeltheater. Het volgende moet ik even kwijt!! Al voor de voorstelling bij binnenkomst van het theater waren mijn leerlingen enthousiast.Het sfeertje aan de bar en alles eromheen; zo zichtbaar nog die tramremise! En toen in de grote zaal: 'Ik weet nu al dat het super wordt; gezien decor en algehele setting' was de opmerking van een leerling. Nou dat bleek ook zo te zijn. We hebben genoten van alle typetjes en de idee 'episch theater' werd echt begrepen. We hebben veel gelachen!! Weer eens heel wat anders dan de opera in het Muziektheater te Amsterdam. Dit ook allemaal dankzij het zeer goede lesmateriaal gekoppeld aan 'de goede mens van sezuan' dat jullie verzorgden! Mijn welgemeende complimenten. Als gymnasium moeten we vaak de leerstof aanpassen; maar dat hoefde deze keer echt niet! Dus heel veel dank, mede namens mijn leerlingen!!! Groetjes, Marie-Anne Stapel Coornhert Gymnasium, Gouda

wilma ras
04/03/2007
Gaaf spel.

Ik vond het spel fantastisch en het decor zeer toepasselijk en vindingrijk. ik ga zelf met onze theatergroep in april dit stuk ook spelen. maar weer totaal anders... (ook geweldig....) Ik heb genoten van jullie optreden. Super. Bedankt.

Lodewijk de Zwart
03/03/2007
genoten, fantastisch ensemble

Een avond heerlijk toneel, vooral erg genoten van de wijze waarop een grote cast als een ensemble speelt. Prachtige afstemming, flitsend op elkaar reageren. En vooral een groot compliment voor Maureen Tauwnaar voor haar grootse, vakundige spel als Mevrouw Yang. Vraagje: Waarom is de epiloog weggelaten? tot gauw Lodewijk de Zwart

corrie laming
03/03/2007
de goede mens van Sezuan

een heel onderhoudend verhaal. goed gespeeld en in een orgineel decor.'

Krista en Rogier
03/03/2007
goede mensen!

Goede acteurs, goede technici, goede musici....goede mensen! Dank voor de mooie voorstelling

Toos
03/03/2007
Fantastisch!

Fantastisch! Ik heb genoten. Van het spel en van het decor.

j. van Leeuwen
01/03/2007
de goede mens van Sezuan

Knap gespeeld. Vooral de dubbelrollen. Ondanks dat het voor de acteurs inmiddels de zoveelste voorstelling is (1 maart 2007) speelt men alsof het de eerste voorstelling is. Bravo! V. van Leeuwen

pieter
27/02/2007
uber slecht

sorry maar ik vond het helemaal niet goed. het leken wel een stelletje amateurs dit op grond van de vervelende muziek en de overdreven reacties.

ashika baan
25/02/2007
leuk!!!

ik vond de hele voorstelling echt heel leuk gedaan en gespeeld!

Marleen Vogelaar
25/02/2007
Nostalgie 24 febr.2007

23 februari 1985 (amateur) Spelgroep Argus in Vlaardingen speelde "De goede mens van Sezuan" Mijn vader speelde de rol van Wang. En ik de vrouw in de achtkoppige familie en mijn jongste dochter figureerde als kind van de timmerman. Voor die tijd een hele kluif voor een amateurgezelschap. Wij mijn dochters en ik, genoten van jullie voorstelling en het geweldige decor in het Appeltheater, en het was treffend dat ik zo de sfeer weer oppakte van toen bij onze voorstelling, ook de teksten bleken nog in mijn hoofd te zitten! Wij komen vast nog eens terug bij een van jullie volgende voorstellingen

ester korbee
24/02/2007
verrassend gedaan

Ik vond het een mooie verrassende voorstelling. Een stuk om over na te praten en na te denken. Shen Te was heel goed . Haar vliegenier was moeilijk te verstaan, met name als hij schreeuwde.

a kalverda
24/02/2007
knap werk

knap werk, ik heb genoten van dit verrassende stuk. Bedankt

Peter Weeting
23/02/2007
Mooie Goede Mens

Van de voorstelling heb ik bijzonder genoten, van het spel, het beeld, het verhaal. Het was een mooi verjaaragscadeau

Lottie
21/02/2007
Marit

Marit is te gek ole ole

Ew
17/02/2007
wisselend

Fantastisch decor, mooie belichting. Prachtig van vormgeving. Sommige keuzes snap ik niet, Sun kan misschien beter/duidelijker articuleren. Muziek- keuze tussendoor werkt soms heel prettig, soms storend, dan overheerst het teveel. Keuze van verteller vind ik wel heel goed. Moest er even inkomen, maar werd gaandeweg beter.

jip
17/02/2007
complimentje

ik vond het een heel erg leuk stuk,ik heb echt genoten, ik vond vooral de waterman heel leuk spelen. ook de belichting en muziek vond ik erg leuk gedaan.

Sanne
16/02/2007
super

Een hele mooie voorstelling met een hele mooie cloe. Heel soms wat verwarrend, maar uiteindelijk valt alles op zijn plaats.

evert cornelisse
16/02/2007
flabbergating

ik weet eigenlijk niet hoe ik dit gevoel moet (kan) benoemen want; de show is zo vreemd en doeltreffend om een gevoel van waarheid over te brengen dat je verstelt staat dat je dat niet eerder gemerkt hebt! daarnaast dat ongeschonde open spel is gewoon fabbergastic. toi toi toi met spelen en veel plezier daar ook mee.

hanneke maaskant
16/02/2007
de goede mens van Sezuan

Na jaren niet bij de Appel geweest te zijn weer helemaal backhome!!!

ria van Leeuwen
16/02/2007
de goede mens van Sezuan

een fantastische voorstelling waar ik erg van genoten heb.

Oliver Lenz
16/02/2007
zeer goed vermaakt

Een zeer frisse opvoering van een goed stuk door prachtige acteurs. En wat een mooi decor. Hulde!

Daniel van Dijk
16/02/2007
Anders dan anders!

Ik vind het een zeer speciaal stuk. Vooral de belichting vind ik heel goed. Ook dat er een verteller in het stuk zit vind ik erg overzichtelijk. De rollen worden ergr enthousiast gespeeld. Ben benieuwd naar het tweede bedrijf...

Robert-Jan
15/02/2007
Zeer indringend

Het spel was zeer indringend en de boodschap overtuigend. Ik heb er zeer van genoten.

sophie
11/02/2007
grappig

Ik vond het een leuke voorstelling, met veel humor. En ik vind het leuk omdat mijn buurman mee speelt. p.s. wat ik minder vind is het zingen.

Marijke
09/02/2007
28 januari

28 januari zondagmiddag Genoten van jullie spel Vlak voor 't trouwen werd een mevrouw onwel Even stoppen was jullie wens Wie het zo doet is een goed mens! Marijke (zomaar iemand uit het publiek)

Mira
30/01/2007
Goed, leerzaam

Ik ben een week of twee geleden met een groepje van school naar DGM geweest. Eerst even wennen (eerste Appel stuk dat ik gezien heb), maar wel leuk om het boek dat we met Duits gelezen hebben, te zien toneelstukvorm. Het decord was opvallend, maar ook het spel was heel goed en duidelijk. (en daarmee leerzaam voor mij, omdat ik ook op toneel zit!) Groetjes, Mira (16 jr)

C. Kegels
31/12/2006
Veel te zien en veel te genieten...

Tweede Kerstdag, na de erwtensoep en de paddoconsommee, hebben we met z'n vijven genoten van de voorstelling. Het was wat ons betreft weer een echt Appelstuk: diepgang, goed gespeeld, ernstige humor en luimige humor op een prachtig toneelbeeld. Veel te zien en veel te genieten. Ook de complimenten van mijn kinderen, vier in getal. Ik heb al weer geboekt voor eind februari, dan is mijn vrouw ook weer in het land en dan nemen we vrienden mee. Want niet alleen de Appel heeft vrienden! Hartelijke groet, C. Kegels

Ruta
11/12/2006
Geweldig

Hooi allemaal!!! De voorstelling wordt echt geweldig! Na al die dagen kijken bij de repetitie ben ik al heel wat te weten gekomen van het stuk. De 16e kom ik dan eindelijk kijken naar wat het is geworden! zet 'm op!! want ik kom kijken :-P groetjes!!! Ruta :-D

| Meer