Cape Fear 2

Zie de mens

Extra

Zie de mens

Twee vraaggesprekken op zondagmiddag

Een toevallige speling van het lot wil dat de twee grote toneelgezelschappen van Den Haag zich tegelijk buigen over de Bijbel. Met Zie de mens maakt Arie de Mol bij De Appel een voorstelling over Jezus en zijn volgelingen (het Nieuwe Testament) en tegelijkertijd maakt Johan Doesburg bij het Nationale Toneel Genesis, een voorstelling over het eerste Bijbelboek (het Oude Testament).
Op zondagmiddag 29 maart gaan beide regisseurs onder leiding van dramaturg Alain Pringels in het Appeltheater in gesprek over dit uitzonderlijke toeval en hun fascinatie voor deze teksten. Zondag 26 april vindt een soortgelijk vraaggesprek plaats tijdens de pauze van Genesis in het Zuiderstrandtheater.
De toegang zondag 29 maart in het Appeltheater is € 5,- (Appelvrienden gratis), kaarten via de Appelkassa, tel. 070 3502200 (dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur).

Korting: Zie de mens en Genesis

Het Nationale Toneel en De Appel brengen dit voorjaar gelijktijdig een voorstelling uit gebaseerd op de Bijbel. Arie de Mol regisseert Zie de mens (het Nieuwe Testament) en tegelijkertijd maakt Johan Doesburg bij het Nationale Toneel Genesis (het Oude Testament). Naast de 2 gezamenlijke vraaggesprekken op 29 maart en 26 april bieden we ons publiek de mogelijkheid om met korting elkaars voorstellingen te bezoeken. Heeft u een kaartje voor Zie de mens gekocht dan krijgt u € 5,- korting op een kaartje voor Genesis (actie is geldig voor voorstellingen op woensdag, donderdag en vrijdag).  U bestelt uw kaartje voor Genesis via de website van de Koninklijke Schouwburg en vult de kortingscode ziedemens (zonder spaties) in.
En heeft u een kaartje voor Genesis gekocht dan kunt u bij de Appelkassa € 5,- korting krijgen voor Zie de mens (actie is geldig op woensdag, donderdag 2 april en vrijdag).

| Meer