Cape Fear 3

Immanuel Kant

Publieksreacties

affiche Immanuel Kant

(De reageeroptie is gesloten.)

Emiel van Berkum
28/04/2011
Weer prachtig toneelspel

Gisteren Immanuel Kant. Weer prachtig toneelspel van o.a Bob Schwarze. Tekst was zwaar en had bij mij meer bezinktijd nodig. Na de pauze begon de tekst van Kant op zijn plaats te vallen en het stuk laat me nog steeds niet los. Wat wil je nog meer?

Jan
16/04/2011
Echt Bernhard

Het lezen van Thomas Bernhard is een speciale ervaring, die wel iets weg heeft van een ritje in de mallemolen dat steeds weer opnieuw begint, juist als je denkt dat het klaar is. Ik was benieuwd of deze uitvoering mij in dezelfde staat van duizeligheid kon brengen. Verdomd, het is ze gelukt. Dat mogen ze vaker doen.

AM
14/04/2011
Bizar, vermakelijk, af en toe onsamenhangend

Gisteravond voorstelling Immanuel Kant gezien. Bizar, vermakelijk, af en toe onsamenhangend.

Ali Molenaar
10/04/2011
maffe, geniale Immanuel Kant

Vanavond genoten van een maffe, geniale Immanuel Kant in het Appeltheater.

Marlies de Jonge
03/04/2011
Gek en grappig

Niet eerder zo'n vrolijk stuk van Thomas Bernhard gezien. Immanuel Kant is bovenal gek en grappig, misschien zelfs iets te.

Ariane
31/03/2011
Aan de andere Kant.....

Boeiend! De Appel toont weer eens zijn enorme veelzijdigheid.

Thea Tangel
27/03/2011
Op zee!

Je waant je op een echt schip, incl. de scheepstoeter en de meeuwen. De tekst mag dan weerbarstig zijn, het spel is dat niet. Met Bob meesterlijk als Kant. Judith mooi als zijn (lijdende) vrouw, Iwan als zijn trouwe hulp en Geert op dreef en weer op de been (en dat met die knie)! Geweldig! Een welgemeend bravo voor iedereen!

Bert Ruitenbeek
27/03/2011
Bob Schwarze schittert als prof Kant

Gisteren bij Immanuel Kant: Bob Schwarze schittert als prof Kant, het beste wat ik van hem heb gezien! Maljonaire Geert de Jong heerlijk malrijk!

freek
24/03/2011
Immanuel kant noch wal

Hoe is het mogelijk dat een gezelschap ervaren acteurs en actrices samen met de regisseur collectief aan zo'n blikvernauwing kunnen lijden dat zij zich lenen voor zo'n absurd, bizar en incoherent stuk, voor zulke idiote rollen en voor zulke rare regiekronkels? Wat kan en moet een theaterbezoeker hiermee, behalve in de pauze zo snel mogelijk weghollen? Dat deed ik dus maar gisteren, enkele tientallen toeschouwers (nog nooit meegemaakt in De Appel!) waarschijnlijk even vertwijfeld achterlatend.

Ad Vergeer
Smaakt naar meer!

Vrijdag naar de openbare repetitie van Immanuel Kant in De Appel geweest. Was erg leuk en het zien van een klein stukje doet me verlangen naar het hele stuk!

| Meer