Publieksreacties

Als u wilt reageren, klik dan hier op Mijn reactie.

Zie De Appel buiten

Klein Oerol in Vogelwijk, geweldig!

Heerlijk voorproefje Parade

Genoten van drie geweldige, zeer verschillende voorstellingen. Concept zeker voor herhaling vatbaar volgend jaar.

De Appel buiten

Ik vond het een super avond. De locatie, het eten, de spelers, de decors. Geweldig!!!! Het eerste stuk Huize Zeezicht was natuurlijk een vervolg van verleden jaar. Heel herkenbaar. Zo knap hoe jullie dat doen met die koptelefoons en dat de spelers daar zo goed op inspreken. Los van elkaar op twee verdiepingen. Het tweede stuk Cape Fear geweldig spel. Zeker met Hugo Maerten als zanger. Het derde stuk vond ik jammer dat het in het Engels was. Door het harde geluid was het moeilijk te verstaan. Maar wat een geweldig spel en decor.Top!

Je hoeft niet naar Terschelling om buiten aangenaam verrast te worden

Drie zeer verschillende stukken en alle drie even boeiend omdat ze je aan het denken zetten. En niet even simpel om te begrijpen en ook niet om ze nu allemaal even mooi te vinden, maar de ervaring had ik niet willen missen. Stuk voor stuk hadden ze iets bijzonders dat ik waardeerde.

Ga kijken!

Na met ‘Zie de mens’ een eerste voorstelling van het Appeltheater gezien te hebben was mijn nieuwsgierigheid voldoende gewekt om een volgende voorstelling van het Appeltheater te boeken. Ruim op tijd vertrokken dacht ik, maar een verzengende autorit van drie uur met veel file deed me zin krijgen om het voor bekeken te laten. Net op tijd gearriveerd en geen spijt van de gedane moeite. Een doorwinterde Appelbezoekster (De Appel blijkt te kunnen rekenen op een trouw publiek ) nam me op sleeptouw en vertelde me enthousiast over de entourage en de evolutie van de verschillende acteurs. Met...

Mooie avond

Erg genoten vanavond bij de drie voorstellingen. De topper was Claudine en Claudette. Uit het leven gegrepen! Cape Fear was ook goed en Motel Detroit het meest verrassend. Mijn man en ik vonden het niet aangenaam om naar te kijken maar ik vond het na enig overleg met mezelf wel een hele mooie voorstelling. Het duurde even voor alles op zijn plek viel maar als je het ziet dan is het prachtig. Vooral het einde.... Dank voor deze veelzijdige avond en complimenten aan de kok en de organisatie.

Geweldige avond

Buitengewoon prettige avond, met drie mooie voorstellingen. Met name Motel Detroit vond ik geweldig. En wat een leuke sfeer zo rond de loods. Oerol in het klein. Dank weer!

Thea-cul avondje

Wat een bijzonder fijne avond heb ik samen met een goede vriendin gehad afgelopen donderdag 18 juni. Nadat we een goed gevulde culinaire picknicktas meekregen hebben we onze ogen uitgekeken bij de drie (totaal) verschillende voorstellingen van Zie De Appel buiten. Geweldig gebruik gemaakt van de locatie rondom de Appelloods, oprecht spel en aangrijpende verhalen. ABSOLUUT de moeite waard om hier naar toe te gaan.

Mis het niet

Het ziet er gezellig uit als je de theaterbezoekers voorafgaand aan de voorstellingen met elkaar ziet picknicken rondom de Appelloods. De eerste voorstelling, Huize Zeezicht, sprak mij het meeste aan. Geestig met een trieste ondertoon. Jammer dat het maar 40 minuten duurde. Cape Fear: raadselachtig, grappige vondsten. Motel Detroit: beklemmend ook door de zeer luide achtergrond geluiden. Waarom toch zo hard??? Elke scène had iets bedreigends. Deze drie voorstellingen, met uistekend acteerwerk, zijn op deze bijzondere locatie nog maar tot eind juni te zien. Mis het niet!

Bijzondere avond

Wij hebben drie verschillende toneelstukken gezien op een unieke locatie die zeker bij de 'buiten' stukken bijdroeg aan de beleving. Cape Fear was interessant en op een bepaalde manier boeiend. Huize Zeezicht: een mooi stuk met twee lagen en zeer goed acteren. Motel Detroit: hier was ik niet uit mijzelf naar toegegaan, maar was toch interessant om te zien en te beleven. Kortom een leuke en interessante theateravond!

De Appel Buiten

Het was weer echt De Appel, een bijzondere avond gehad.

Cape Fear

Onverwachte en verrassende ontmoetingen. #geestig #origineel

Naar buiten

Gisteren voor de eerste keer naar buiten in en rond de Appelloods geweest. De locatie is een feestje. Alles is er: de kassa, de verzorging door de bar met Tamara en de anderen en Jeroen, voor de broodnodige verzorging. Alle medewerkers zijn er, soms in een verrassende rol. Het zijn drie verschillende stukken met hun eigen dynamiek. Ik heb genoten en ik hoop dat veel mensen hier naar toe zullen komen. Ik wens het De Appel met zijn fantastische acteurs en actrices van harte toe! Een mooie zomer gewenst!

Aanrader

Het was een heerlijke avond met een lekkere picknicktas, leuke afwisselende voorstellingen en inderdaad goed getimed weer! Huize zeezicht, met koptelefoon, was voor ons de topper. De laatste voorstelling vonden wij wel erg heftig. Aanrader deze buiten-theater-picknick!

| Meer

Uw reactie

×