Het Heijermans Festival

Publieksreacties

(De reageeroptie is gesloten.)

Genoten

Leuke avond, iets van de oude Appel geproefd.

Petje af

Erg mooi gespeeld en indrukwekkend.

Boeiend

Op 31 januari j.l. heb ik een bijzonder boeiende middag mogen meemaken met 6x Heijermans. wat een vondst deze eenakters op één middag of avond te spelen. ... en daarna drie eenakters die wat luchtiger van aard waren maar waar een duidelijke maatschappij kritische ondertoon uit sprak, wederom mooi gespeeld en geregisseerd. Echt een mooie toneelervaring!

Genoten!

Wij hebben genoten van de 6 korte Heijermansstukken. 

Weer genoten!

Ik sluit me bij veel van de reacties aan: voor de pauze hilarisch en goed gespeeld (Je zal toch steeds zoveel moeten eten! En wij hadden net zo lekker van de dagschotel genoten!). Een must, deze avond!

Mooie avond

Mooie avond, eerste deel grappig, wel echt Heijermans, tweede deel zeer boeiend, vooral de 2 stukken samen, helemaal De Appel.

6x bijzonder

Donderdag 21 januari zagen wij 6x Heijermans. Die eenakters vormen een mooie aanvulling op Op hoop van zegen, dat we in december gezien hebben. Deze keer weer heerlijk gegeten. Voor de pauze genoten van de hilarische slap stick, na de pauze onder de indruk van de thematiek blindheid, die zo invoelbaar werd vertolkt, met name door Marguerite de Brauw.

Een bijzondere ervaring

Eenakters, een ideale manier om gedachten helder en zonder aandachtsverslapping naar voren te brengen, zijn 'De Appellianen' op het lijf geschreven.

Prachtige voorstelling

Gisteravond genoten van de voorstelling 6x Heijermans. De eerste 3 eenakters waren vrolijk en af en toe hilarisch.

Altijd maar genieten!

Wat ben ik toch blij met het Appeltheater. Gisteravond weer genoten van 3 eenakters. Voor de pauze mooi en wat lachen erbij.

Vrolijk

De eerste 3 stukken 'beneden' vond ik vrolijk maar met weinig inlevingsmomenten.

Première

6x Heijermans gezien. Regie David Geysen (mooi), Annechien de Vocht (spannend) en spelers zelf (leuk). Daarnaast passend decor en aankleding. Grote inzet van iedereen. Niet te missen!

| Meer