Motel Detroit 1

Bagdad Café en Liquid Town

Publieksreacties

affiche

(De reageeroptie is gesloten.)

Thea Tangel
09/09/2013
De laatste keer

Gisteravond de laatste voorstelling. Lieve Appel bedankt voor twee mooie, spannende voorstellingen. Hugo, dank je wel voor je mooie (gezongen) rol van Mr. Cox in Bagdad Café.

Maria Werkhoven
01/07/2013
Bagdad Café acute en Liquid Town

Weer een weergaloos prachtige avond! Wel zou ik de stukken liever in omgekeerde volgorde hebben gezien. Bij Liquid Town had ik soms wat gemengde gevoelens bij naar mijn smaak erg bizarre beelden en ook met de dubbele bodem i.v.m. de eigen historie van De Appel, of is dit een te subjectieve associatie? Ik was er bij de try-out, en de algemene reactie van het publiek was toen in elk geval ook op Bagdad Café uitbundiger dan op Liquid Town.

Toos van den Hengel
Geweldige avond!

Ik heb een geweldige avond gehad. Bagdad Café was humor met veel cliches een beetje onderbroekenkolder maar het was gewoon genieten
Liquid Town had een zwaardere lading en hield me later ook nog bezig. Shakespeare is van alle tijden zo blijkt maar weer en King Lear was voor mij de ster van het stuk, hij speelde zo goed.
Ik heb een haat-liefdesrelatie met De Appel maar deze avond was goed. Ik vind dat de dramaturgie soms zo absurdisch is waardoor de inhoud helemaal ondergesneeuwd wordt, maar dat was het nu niet. Dat geeft mij dan weer een drive om toch zo af en toe naar De Appel te gaan.

Sjors
18/06/2013
Prachtig!

Prachtig!

Renée Ockeloen
Bagdad Café

We hebben genoten van Bagdad Café!

Felice Verhoog
Bagdad Café

We hebben genoten van Bagdad cafe en het heerlijke eten met mooie muziek! Bedankt voor dit alles in deze moeilijke tijden.

René en Walhain-van der Stoel
17/06/2013
Bagdad Cafe en Liquid town

Vooraf gegeten in het Appel-café: jammer dat er geen bord vanaf kon en je het moest doen met plastic bestek. Ook de broodnodige servetten waren niet aanwezig. Je wilt je avondje-uit toch eigenlijk feestelijker starten! Bagdad Café: vlot en boeiend en verrassend en prachtig gespeeld en gezongen! Naast het spel heel veel om naar te kijken in het decor. Ik heb genoten! Liquid Town: een heel intens gespeeld en indringend stuk met heftige en zicht- en hoorbare uitingen van verdriet en wanhoop. Het stuk sloot uiteindelijk toch nog met enige hoop af. Ik heb ademloos gekeken. Ik had al met al een mooie en gedenkwaardige avond en heb me voorgenomen weer vaker naar de Appel te gaan!

Agnes van der Spek
17/06/2013
Bagdad Cafe en Liquid Town

Bagdad Café was een verrassend en ook geestig stuk, zoals we van De Appel gewend zijn. Liquid Town is een vreselijke, maar wel geestige, aanklacht tegen het cultuurbeleid dat de kunsten niet meer steunt. Alle lof voor alle spelers! En als toetje Jamsession, heel gezellig.

Thea Tangel
15/06/2013
Appel, dank je wel

Lieve mensen van de Appel, Dank jullie wel voor deze fantastische dag. En dank je wel Aus voor je geweldige rol van koning in Liquid Town.

Jet van Bruggen
13/06/2013
Liquid Town

Liquid Town is een vreselijke, zeer geestige, dramatische 'aanklacht' tegen het cultuurbeleid dat de kunsten uitmergelt, niets meer overlaat, ze doet sterven, hun armen afschraapt, ze radeloos maakt en tegelijk steekt het stuk de draak met de kunsten en de kunstenaars zelf. Ik had het toneel wel op willen springen om mee te doen. Wàt een lef!!

Bosma
12/06/2013
Bezoek aan voorstelling

Zeer goede voorstelling met goede acteurs!

Trude Matla
10/06/2013
Jammer!

Mijn 3 vrienden en ik vonden het begin van Bagdad Cafe wat traag. Later konden wij het wel waarderen. De zang tilde het geheel op. We hebben veel waardering voor de inzet en het enthousiasme van de acteurs. Dat gold zeker ook voor Liquid Town, dat wij met zeer gemengde gevoelens aanschouwden. Toen ter sprake kwam dat er net zo goed een klassiek stuk kon worden gespeeld, dachten wij alle vier: Goed idee, doen! Als laatsten kregen wij ons van te voren bestelde eten. De manager spoorde ons aan om snel door te eten. De eetpauze was namelijk verkort en wij hebben een deel van de maaltijd helaas moeten laten staan. Jammer!

michiel
10/06/2013
Mooie avond

Het was weer een fijn gevulde avond! Lekker gegeten. Het vegetarisch worstbroodje is een aanrader alleen zou er iets minder zuurkool bij mogen. Bagdad Café vond ik mooi. De muziek, stemmen en het licht alles passend! Liquid Town was erg duidelijk. Verdrietig maar met een 'niet verwacht en toch gekregen' einde. Ik ga nog eens.

Pieter Louwers
10/06/2013
Bagdad Café en Liquid Town

Mijn vriendin en ik hebben genoten van Bagdad Café. Haagse toneelliefhedders ga dat zien! Liquid Town kon ons veel minder bekoren. Niet vanwege het vertoonde spel, dat verdiende alle lof. Maar van de portee van het stuk hebben wij vrijwel niets begrepen. Wat dat betreft hadden ook de 2 inleidingen aan het begin weinig toegevoegde waarde voor ons. Twee zo totaal verschillende stukken op één avond is overigens ook wel wat al te veel van het goede. Dat kon ook wel worden afgeleid aan de reacties aan het eind van de voorstelling van het publiek dat de hele sessie gebleven was.

Harry de Schutter
10/06/2013
Mijn dochter

Na de voorstelling van Liquid Town, meldde ik mijn goede vriend: 'Als mijn dochter had meegespeeld, had ik haar na afloop bewonderend gevraagd: 'Er is me veel ontgaan, leg me uit'. Ik vond het wel veellagerig, voor mij (ons, 4 vrienden, te...). Bagdad cafe was na eenzelfde soort gevoel in de start: prachtig. Ben na afloop weer vriend geworden, heel veel succes en ben heel benieuwd naar de reacties, u mag mij benaderen voor toelichting.

Thea Tangel
06/06/2013
Mooie Appel producties

Bagdad Café is een mooie reis op één plaats. De ontmoetingen tussen de verschillende personages zijn zowel ontroerend als boeiend. Neem daarbij de fantastische stemmen van Judith (natuurlijk) maar ook van Trudi en Naomi en de hele leuke, technische, effecten. Kortom hulde aan Saskia Mees. Liquid Town is een ontdekkingsreis naar het wel en wee van een theatergezelschap en de huidige cultuur. De geweldige cast staat garant voor een spannend avontuur, waarin je je, dankzij Judith Rijke, mee kan laten voeren. Passend zijn de techniek, muziek, dans, decor en kleding. En je kunt vooraf en in de pauze lekker eten.

| Meer