Medewerkers

Fahd Larhzaoui, acteur

Fahd (1978) is een echte self made acteur. Hij speelde bij tal van gezelschappen in binnen- en buitenland: is zijn carrière begonnen bij Rotterdams Lef en speelde o.a. bij het Ro Theater, Danstheater AYA, MC, Theatergroep Siberia, Urban Myth, 't Beemstervarken & Theatergroep Mangrove.
Bij Siberia speelde hij o.a. in de succesvolle voorstellingen Spinazie Spinoza en de met een Gouden Krekel genomineerde voorstelling Krijg Nou Titus. In 2007 heeft hij met de voorstelling Casadam van Stichting Entre Nous op het F.I.T.U.C. Festival in Marokko - Casablanca de publieksprijs gewonnen voor 'Beste voorstelling internationaal'.
In 2012 vertolkte hij de titelrol in Ik Driss De Musical van het 't Beemstervarken!
Fahd heeft een studiebeurs gekregen van de VandenEnde Foundation waardoor hij o.a. les kreeg van de docent stemexpressie Erik Hermans. Fahd heeft verschillende gastrollen gehad in films en televisieseries. Hij werkte o.a. met Eddy Terstal (Vox Populi), Arno Dierickx (Deadline), Allart Westenbrink (Danni Lowinski) en Jim Taihuttu (Rabat). Was van 2009/2014 vast verbonden als acteur en presentator van het populaire kinderprogramma Huisje Boompje Beestje van de NTR. Bij Likeminds maakte Fahd begin 2014 zijn zeer goed ontvangen solovoorstelling Schijn in Theater Bellevue, geschreven door scenarist Don Duyns. Schijn is geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival 2014.

Fahd speelt mee in Hamlet.www.fahdspeelt.blogspot.nl

 

FL full
| Meer