Zeezicht 1

Zie De Appel buiten

Publieksreacties

affiche

Als u wilt reageren, klik dan hier op Mijn reactie.

E. van der Bol
20/06/2015
Mooie avond

Erg genoten vanavond bij de drie voorstellingen. De topper was Claudine en Claudette. Uit het leven gegrepen! Cape Fear was ook goed en Motel Detroit het meest verrassend. Mijn man en ik vonden het niet aangenaam om naar te kijken maar ik vond het na enig overleg met mezelf wel een hele mooie voorstelling. Het duurde even voor alles op zijn plek viel maar als je het ziet dan is het prachtig. Vooral het einde.... Dank voor deze veelzijdige avond en complimenten aan de kok en de organisatie.

Thomas
19/06/2015
Geweldige avond

Buitengewoon prettige avond, met drie mooie voorstellingen. Met name Motel Detroit vond ik geweldig. En wat een leuke sfeer zo rond de loods. Oerol in het klein. Dank weer!

Arna van der Sloot
18/06/2015
Thea-cul avondje

Wat een bijzonder fijne avond heb ik samen met een goede vriendin gehad afgelopen donderdag 18 juni. Nadat we een goed gevulde culinaire picknicktas meekregen hebben we onze ogen uitgekeken bij de drie (totaal) verschillende voorstellingen van Zie De Appel buiten. Geweldig gebruik gemaakt van de locatie rondom de Appelloods, oprecht spel en aangrijpende verhalen. ABSOLUUT de moeite waard om hier naar toe te gaan.

F. Bosma
17/06/2015
Mis het niet

Het ziet er gezellig uit als je de theaterbezoekers voorafgaand aan de voorstellingen met elkaar ziet picknicken rondom de Appelloods. De eerste voorstelling, Huize Zeezicht, sprak mij het meeste aan. Geestig met een trieste ondertoon. Jammer dat het maar 40 minuten duurde. Cape Fear: raadselachtig, grappige vondsten. Motel Detroit: beklemmend ook door de zeer luide achtergrond geluiden. Waarom toch zo hard??? Elke scène had iets bedreigends. Deze drie voorstellingen, met uistekend acteerwerk, zijn op deze bijzondere locatie nog maar tot eind juni te zien. Mis het niet!

W. Koppel
15/06/2015
Bijzondere avond

Wij hebben drie verschillende toneelstukken gezien op een unieke locatie die zeker bij de 'buiten' stukken bijdroeg aan de beleving. Cape Fear was interessant en op een bepaalde manier boeiend. Huize Zeezicht: een mooi stuk met twee lagen en zeer goed acteren. Motel Detroit: hier was ik niet uit mijzelf naar toegegaan, maar was toch interessant om te zien en te beleven. Kortom een leuke en interessante theateravond!

Riet de Graaf
15/06/2015
Deprimerend

Als regelmatige bezoeker van het Appeltheater, wilde ik ook zeker deze theaterstukken op locatie niet missen. Prima plek en alles goed verzorgd!! In alle 3 de stukken werd prima geacteerd. In Huize Zeezicht hoop je dat jezelf of je moeder er nooit naar toe hoeft. Cape Fear was bijzonder, maar ik werd er niet blij van en Motel Detroit vond ik vreselijk en zeer deprimerend!!! Gaat dat zien en oordeel zelf!!!

Siep Jensma
15/06/2015
De Appel Buiten

Het was weer echt De Appel, een bijzondere avond gehad.

Corinne
15/06/2015
Cape Fear

Onverwachte en verrassende ontmoetingen. #geestig #origineel

Sara van Marle-Jeurissen
14/06/2015
Aanrader

Het was een heerlijke avond met een lekkere picknicktas, leuke afwisselende voorstellingen en inderdaad goed getimed weer! Huize zeezicht, met koptelefoon, was voor ons de topper. De laatste voorstelling vonden wij wel erg heftig. Aanrader deze buiten-theater-picknick!

Thea Tangel
13/06/2015
Naar buiten

Gisteren voor de eerste keer naar buiten in en rond de Appelloods geweest. De locatie is een feestje. Alles is er: de kassa, de verzorging door de bar met Tamara en de anderen en Jeroen, voor de broodnodige verzorging. Alle medewerkers zijn er, soms in een verrassende rol. Het zijn drie verschillende stukken met hun eigen dynamiek. Ik heb genoten en ik hoop dat veel mensen hier naar toe zullen komen. Ik wens het De Appel met zijn fantastische acteurs en actrices van harte toe! Een mooie zomer gewenst!

| Meer