Cape Fear 1

Zie De Appel buiten

3 voorstellingen op locatie

AfficheIn juni gaat De Appel naar buiten. Drie locatievoorstellingen op loopafstand van elkaar. Met één kaartje kunt u drie voorstellingen zien. Wilt u eten van tevoren? Dat kan, op bestelling staat er een goed gevulde picknicktas voor u klaar. De voorstellingen worden gemaakt door de spelers van het ensemble.


Foto's Henry van Niel

Huize Zeezicht

Bezoekuur in verpleeg- en revalidatiecentrum Huize Zeezicht. Claudette bezoekt haar zus Claudine die revalideert na een ongelukje. Hoe is het voor de zussen om zich los te maken van thuis? En wie is die vrouw in de kamer naast Claudine? Het is Greet en zij krijgt elke dag bezoek van haar zoon Hanki. Herkent ze hem nog?
Vorig seizoen maakte u al kennis met de zussen Claudine en Claudette in de gelijknamige locatievoorstelling op het Lange Voorhout. Dit seizoen heeft hun lot een bijzondere wending genomen... 
De bezoekers zitten buiten en kijken naar de spelers vanaf de straat. Ze krijgen een koptelefoon en een stoeltje.

Cape Fear

Een plek in de duinen. Twee mannen en een vrouw. Of beter nog: een boom, een man en een jonge vrouw. En alles wat fluistert, flonkert en wiegt aan het begin van een nieuwe schepping. Oppassen. Uitkijken. Tellen, doppen. Niet willen, maar dan? Met wie? Hoe lang? Wat een gedoe! Verbazing. Eerste liefde, geef me een kus...
Geïnspireerd op o.a. Eerste liefde van Samuel Beckett en Gedoe van Armando

Motel Detroit

Motel Detroit is de laatste plek op aarde waar iemand zou willen zijn, maar wat als het de laatste plek is waar je kunt schuilen voor je diepste angsten. Drie mensen en ‘een wezen van de nacht' zijn hier aan elkaar overgeleverd. Ze klampen zich vast aan hun overlevingsdriften en behoeftes. Op zoek naar liefde, fantasie, zonde en bloed voeden zij de apocalyptische installatie Motel Detroit.
‘Buckle up it's a hell of a ride!' (New York Times)*****
Motel Detroit from company The Apple (The Netherlands) is a Black cat Comedy' (Chicago Post)*****
Gooi er een kwartje in en na veertig minuten ontwaakt u uit deze nachtmerrie. Veel plezier met Motel Detroit

concept en spel Marguerite de Brauw (Motel Detroit), Isabella Chapel (Huize Zeezicht), David Geysen (Motel Detroit), Geert de Jong (Huize Zeezicht), Nikki Kuis (Cape Fear), Judith Linssen (Motel Detroit), Hugo Maerten (Cape Fear), Saskia Mees (Huize Zeezicht), Bob Schwarze (Motel Detroit), Martijn van der Veen (Cape Fear) en Iwan Walhain (Huize Zeezicht)
met medewerking van Bernadette Kijzers (Huize Zeezicht)
decor Aidan Radier
muziek Carl Beukman
speelperiode vrijdag 12 t/m zaterdag 27 juni
aanvang 19.00 uur, Appelloods
kaarten € 30,-/UITpas € 28,50/Appelvrienden € 27,-/CJP, studenten- en cultuurkaart € 26,- (woensdag en donderdag € 15,-)/Ooievaarspas en ACT Pas € 15,- 

Picknicktas
U kunt bij deze voorstelling een picknicktas bestellen. In de picknicktas zit een Italiaanse bol belegd met kip, salade en dragonmayonaise + pastasalade met gedroogde tomaatjes, kappertjes en zwarte olijven & petit pain + zakje naturel chips + fruit. Voor de vegetariërs is de Italiaanse bol belegd met salade caprese (tomaat, mozzarella en pesto). De picknicktas kunt u bestellen via het bestelgedeelte van deze site.
In de voorverkoop kost de picknicktas € 12,50, op locatie betaalt u € 15,-.

 
| Meer