Zeezicht 1

Kaarten

Toegangskaarten bestellen
Tot 24 uur van tevoren kunt u via de Appelsite direct kaarten bestellen (= kopen). U kiest hieronder de voorstelling die u wilt bezoeken. Wij berekenen 2 Euro administratie-/verzendkosten per besteld kaartje met een maximum van € 10,-. Voor het ruilen van al betaalde toegangskaarten betaalt u € 2,50 administratiekosten per toegangskaart met een maximum van € 10,-. Ruilen van al betaalde toegangskaarten kan tot één week voor de voorstellingsdatum. Ruilen kan uitsluitend voor voorstellingen in hetzelfde theaterseizoen.

IBAN
Het IBAN (International Bank Account Number) van Toneelgroep De Appel is NL19INGB 0003054014.

Eten

Zie De Appel buiten
U kunt bij deze voorstelling een picknicktas bestellen. In de picknicktas zit een Italiaanse bol belegd met kip, salade en dragonmayonaise + pastasalade met gedroogde tomaatjes, kappertjes en zwarte olijven & petit pain + zakje naturel chips + fruit. Voor de vegetariërs is de Italiaanse bol belegd met salade caprese (tomaat, mozzarella en pesto).
De picknicktas kunt u bestellen via het bestelgedeelte op deze pagina. In de voorverkoop kost de picknicktas € 12,50, op locatie betaalt u € 15,-.
Op hoop van zegen
Tijdens Op hoop van zegen kan er voorafgaand aan de voorstelling gegeten worden in het Appeltheater (op zondag na afloop van de voorstelling). U kunt het eten na het zomerreces via deze website of de Appelkassa bestellen (de toegangsprijs is bij deze voorstelling exclusief eten).


Seizoen 2015/2016

De voorstellingen voor het nieuwe seizoen - reprise Zie de mens , Op hoop van zegen en Decamerone - staan vanaf heden online. Voor deze voorstellingen kunt u vanaf eind juni via de (nieuwe) website kaarten bestellen.


Stoelenplan Zie de mens

Als u online kaartjes voor Zie de mens bestelt komt u terecht op een plattegrond waar u uw stoel kunt selecteren. Deze plattegrond is niet voor iedereen duidelijk, het is in ieder geval handig om te weten dat het 10 oplopende rijen stoelen zijn.

Stoelenplan Zie de mens

Vanaf heden is het mogelijk om drankmuntjes voor Zie de mens  tijdens de kassa-openingstijden bij de Appelkassa te kopen (de muntjes kosten € 0,50 per stuk).

Let op: De voorstelling Zie De Appel buiten vindt niet plaats in het Appeltheater, maar in de Appelloods (Laan van Poot 97 Den Haag).

Kaarten voor het nieuwe seizoen 2015/2016 voor de voorstellingen Op hoop van zegen en Decamerone kunt u vanaf juli op onze (nieuwe) website online boeken.


april mei juni juli aug sept okt nov dec jan feb maart april mei
De voorstellingen zijn uitverkocht of er is deze maand geen programmering.

Belangrijk
- Als een voorstelling op de website uitverkocht is, kan het voorkomen dat er via de Appelkassa
(t 070 3502200 of  kassa@toneelgroepdeappel.nl ) nog wel enkele kaarten beschikbaar zijn;
- Kaarten die door u betaald zijn kunnen niet geretourneerd worden, dus wij kunnen u uw geld in dat geval helaas niet teruggeven;
- Op al betaalde kaarten zijn kortingsacties niet geldig.

Afspreken
Wilt u met meerdere mensen tegelijk naar de voorstelling en op een handige manier een datum prikken, maak dan gebruik www.dedatumprikker.nl.

Parkeren
In de wijk tegenover het Appeltheater tot en met de boulevard geldt nu ook betaald parkeren (maximaal 2 uur). Hierdoor zijn de (gratis) parkeermogelijkheden in de directe omgeving van het Appeltheater beperkter geworden. Komt u met de auto neem dan ruim de tijd om een parkeerplaats te zoeken. Parkeergarages in Scheveningen vindt u hier. Vanaf de parkeergarage kunt u met het openbaar vervoer naar het Appeltheater.


Extra activiteiten
Voor de gratis extra activiteiten zoals openbare repetities geldt dat Appelvrienden uitsluitend via de kassa van het Appeltheater kunnen reserveren. Voor de extra activiteiten die niet gratis zijn omdat er externe gasten zijn uitgenodigd kunnen Appelvrienden wel via de website kaarten bestellen.


| Meer