Motel Detroit 1

De drijvende stad

Publieksreacties

De drijvende stad

(De reageeroptie is gesloten.)

Annemieke Hillen
29/05/2014
Super!

Na Casanova waren wij erg nieuwsgierig naar De drijvende Stad. Met ons nichtje (14) en neefje (13) bezochten wij afgelopen zondag de voorstelling. Alle vier enorm genoten. Wat een leuke voorstelling! Enthousiaste acteurs, mooie stemmen, geweldig decor. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

Hans Marks
Genoten!

Wij, d.w.z. grootouders, kinderen en kleinkinderen hebben genoten van de voorstelling. Niet alleen het spontane spel maar de hele opzet van het stuk was leuk. Onze jongste kleinzoon (8) en zijn vriendje waren gebiologeerd. De andere kleinkinderen die wat ouder zijn (12 en 14) hebben eveneens met veel plezier gekeken. Onze dank is groot voor deze fijne ochtend!

Josien Verhave
26/05/2014
Kostelijk geamuseerd!

Ik zag Casanova 1 en was daar erg weg van. Wij, mijn dochter en haar man en kinderen van 10, 13 en 15 jaar oud, hebben ons nu bij De drijvende stad kostelijk geamuseerd! We vonden de acteurs goed, geestig er werd luid en duidelijk gesproken en er was veel humor! Wij houden uw toneeluitvoeringen in de gaten!

Heleen-Rieks-Rick-oma
26/05/2014
Puntje van de stoel

Groot compliment aan ieder die heeft gewerkt aan deze voorstelling. Enorm genoten van de waanzinnige finetuning van tekst, beeld en publiek. Twee stoere mannen van 10 bij ons, die ik met een grote grijns op smoel heb zien genieten. Heel veel dank daarvoor!

René Dullaart-Heijkoop
26/05/2014
Eén groot feest!

Ik wil Toneelgroep De Appel complimenteren met de perfecte keuze om nu ook jongeren naar het theater te krijgen. Complimenten aan schrijver en regisseur David Geysen voor een, speciaal vervolg, voor kinderen van Casanova. Spanning, perfect mooi en goed uitgewerkte leuke karakters. Subliem gespeeld. De kinderen hebben met open mond genoten van het spel, decor, muziek en liedjes. Tevens is de verjaardag van mijn dochter Kika daardoor een herinnering om nooit te vergeten. Mooi om het decor zo te hergebruiken. Dit moét een vervolg krijgen in de toekomst. Dank je wel Appel, speciale dank aan David Geysen. Chapeau!

Delia
25/05/2014
Feest

Wat een feest! Goed spel, heerlijk verhaal en mooie aankleding. Ik werd er zelf weer helemaal kind van! Dit soort voorstellingen, daar hou ik van!

Arnaud en Lieve
19/05/2014
TOP!!

Iwan en de rest deden het geweldig leuk!

Elsje
19/05/2014
Super leuke en goede voorstelling: ga het zien!

Mooi gespeeld, mooi aangekleed, mooi decor, dank je wel Toneelgroep De Appel!

Meester Jaapjan
14/05/2014
Wellicht het beste kindertheater van Nederland!

De kinderen van groep 6c en ikzelf hebben ontzettend genoten van jullie voorstelling De drijvende stad! Goed geacteerd, goed gezongen en wat een decor!!!! bedankt voor de onvergetelijke ervaring. En dan nog limonade en polsbandjes toe. Ga zo door, Jaapjan en z'n klasje

Anita
12/05/2014
Super

Zoals gewoonlijk weer een prachtige voorstelling zowel voor kinderen als voor 'ons' volwassenen maar toch nog steeds een beetje kind. Heerlijk!!!

Albert
11/05/2014
Koele kikker

Prachtig, met water een prachtige sfeer. Vrolijk gespeeld, niet kinderachtig (volgens zoon van 9) en aardige taalgrapjes zoals met de koele (of is het coole?) kikker. Dit smaakt naar meer.

Joppe en Sam
11/05/2014
Wooooooow!!!!

Sam: Superleuk, goed gespeeld!! Joppe: Vond het een leuke voorstelling en ze hebben het goed gespeeld!!!!!!

Hannie de Ruiter
07/05/2014
De drijvende stad + workshop Flessenpost

Oma, met kleinkinderen van 9 en 8 jaar hebben genoten. De jongste krijgen we met geen stok naar de bioscoop, vanwege het harde geluid, we waren dus bang dat dat nu ook zou gebeuren. Gelukkig niet, het onweer hoorde erbij. Heel graag meer!!!!!!!!!!!

P. Rutgrink
05/05/2014
Dat is genieten!

Een sprankelende, betoverende, tot denken aanzettende voorstelling. Lust voor het oog en het oor. Activerend. Meezingen en prachtige liederen! Mijn kleinzoon met down heeft ademloos en lachend gekeken! Hulde en bedankt voor de mooie voorstelling.

Geurt van de Kerk
05/05/2014
De drijvende stad

We hebben allemaal genoten, jong en oud. Geweldig weer, zoals we van het Appeltheater kunnen verwachten. Knap dat acteurs zich voorafgaand aan Casanova, zo weten te geven voor dit stuk! Smaakt absoluut naar meer.

Prins
05/05/2014
Super!

De reactie van mijn kleindochter van 7 jaar: 'Ik wil morgen weer.'

Dieuwke van der Have
05/05/2014
Altijd!

Nora (6 jaar): 'Mam, kunnen we dit altijd doen?'

Judith Heeren
05/05/2014
Modern sprookje

Eigenlijk wil ik nog een keer! Maar de volgende speeldata zijn al uitverkocht. Dat verbaast me niets, want hier wil je iedereen naar toe sturen: een modern sprookje, een pleidooi voor de kracht van de verbeelding met een lichtvoetigheid gebracht, en met aanstekelijke humor.

Alexandra
23/04/2014
De drijvende stad

Dat was genieten voor jong en oud! Mooi gebruik van het decor, leuke cast. En een ontspannen, uiterst grappig en vrolijk verhaal met muzikale intermezzo's. Aanrader!

Kitty
22/04/2014
Wij kijken al uit naar de volgende familievoorstelling!

Het commentaar van mijn nichtje, haar man en de kinderen van 10 en 7, na het zien van de voorstelling afgelopen zaterdag was: 'We hebben nog niet eerder zo'n leuke en bijzondere voorstelling gezien!' Het is alles bij elkaar, het decor, de muziek en de liedjes, de grappige teksten en het spel, de regen en bliksem.... en natuurlijk de drijvende koets, die het van het begin tot het eind boeiend maken. Leuk voor mijn vriend en ik dat we grapjes uit Casanova terug zagen.

E. Steenbergen
22/04/2014
Een voorstelling die je niet vergeet

Ik bezocht op Paaszaterdag de voorstelling met mijn twee logerende kleindochters 7 en 8 jaar. We hadden thuis al het Piratenlied geoefend en ze waren helemaal onder de indruk van het decor, de spelers. Ze raakten er niet over uitgepraat tegen hun ouders. Bij een volgende familievoorstelling zijn we zeker van de partij. Dit was De Appel op z'n best.

Joke Smit
15/04/2014
De drijvende stad

Wij en onze kleinkinderen hebben ademloos gekeken naar de voorstelling. Nog nooit hebben we zo'n mooie, sprookjesachtige voorstelling gezien. Alles maar dan ook echt alles was in een woord fantastisch. Eigenlijk willen we allemaal nog een keer. We kunnen nauwelijks wachten op een nieuwe voorstelling. Ga zo door!

Aline Werner
14/04/2014
De drijvende stad

We zijn met onze kleinkinderen (6 en 8 jaar) naar De drijvende Stad geweest. Ze hebben ademloos gekeken en wij ook. Wat een verrukkelijke voorstelling onze kleindochter van 6 wil nog een keer! Wie weet......

Mira van Beek
14/04/2014
Complimenten

Complimenten! Wat een spetterende voostelling. Goede teksten, waanzinnig decor. Mijn dochters van 5 en 9 zingen (nog steeds) van hee ho hee, het piratenleven valt wel mee. .... Bis!

Wil Berger
14/04/2014
De drijvende stad

Ik vond de voorstelling geweldig. Had Casanova eerder bezocht en toen ik zag dat er ook een voorstelling voor kinderen kwam, heb ik gelijk kaarten besteld en ben met mijn kleinzoon gaan kijken. Genoten!!!!!!!! Hij ook, want 14 mei is hij jarig en hij gaat gelijk zijn partijtje bij jullie vieren. Heel leuk dat jullie nu ook een toneelstuk voor kinderen doen. Het decor is dan ook super om te gebruiken. Ben benieuwd of ik er de 14e ook nog zo over denk.

René Struijk
14/04/2014
Wat een voorstelling!!

Ik heb het gisteren en vandaag al aan iedereen die het wilde horen verteld dat ik naar één van de mooiste kindertheatervoorstellingen ooit ben geweest!! Met onze twee kleinkinderen van 8 en 10 jaar vijf kwartier met grote ogen gekeken naar een zó mooi gespeelde, gezongen, gedanste, gevaren, gekostumeerde en gezwommen voorstelling... in het té gekke en verrassende waterdecor... Het vraagt om méér!!!!

John Reinhard
14/04/2014
Een heerlijke en vrolijke voorstelling

Graag wil ik De Appel laten weten dat ik en mijn vrouw en schoonfamilie verleden week erg hebben genoten van de familievoorstelling 'De drijvende stad'. We kwamen opgewekt uit de voorstelling en het Piratenlied krijg je niet meer snel uit je hoofd. De drijvende stad is een aanrader voor jong en oud. En we hopen dat De Appel in de toekomst nog meer familievoorstellingen op de planken gaat brengen. Het was een 'toppertje'. En wat bijzonder toch, De Appel blijft je verrassen, jaar in jaar uit. We zijn blij dat dit bijzondere gezelschap nog steeds bestaat. En hoe. Het bruist van de creativiteit! Applaus!

Tim Meuldijk
14/04/2014
Wat Mooi!

Met twee meiden van tien hebben wij weer iets prachtigs gezien. Heel veel dank, wij blijven zeker Vriend van De Appel.

Son Koper
14/04/2014
Spel

Ik heb mezelf zeer vermaakt tijdens deze familievoorstelling, waar ik de handtekening van De Appel in enscenering en spel herkende, waar ik ook nieuwsgierig naar was en een rede voor mij was om deze voorstelling te gaan zien. Een leuke, frisse, magische voorstelling.

Simone
09/04/2014
Fantastisch!

Wat hebben we genoten vanmiddag, mijn zoon van 11 en ik! Van het begin tot het einde fantastisch! Vooral alle 'effecten' waren grandioos. Toen de kikker zomaar in het water sprong voor onze neus! En de regen! Wow! Ik vond de liedjes ook heel mooi van tekst en de stemmen heel zuiver. Complimenten! Ik hoop dat er nog heel veel meer van dit soort theater komt voor kinderen!

Babette van Hoeven
09/04/2014
Wat een feest!

Wat een geweldige voorstelling!! De kostuums, het verhaal, de acteurs, de liedjes en het decor. Voor de verjaardagen van mijn zoons van 7 en 10 jaar, waren we met 12 man, leeftijd tussen de 7 en 70 jaar en we hebben stuk voor stuk, van begin tot einde, genoten van 'De drijvende stad'. Een absolute aanrader!

Iva, Nicole en Maarten
08/04/2014
Zeer vermakelijk

Zowel onze zoon van 7 als wijzelf hebben genoten van de voorstelling. We zaten vooraan en het was geweldig om de acteurs van dichtbij te zien. De flessenpost aan het einde van de voorstelling zorgde voor de nodige verwarring. Er viel een aantal flessen op de houten balustrade. Reden te meer voor de kleintjes om deze te willen pakken en in het water terug te gooien. Ze kregen behoorlijk op hun flikker van een van de medewerksters van het theater. Een beetje misplaatst bij een kindervoorstelling.

Liedewij, Kaj en Vita
07/04/2014
Super!

We hebben het er nog over! Ontzettend gelachen om de koning en de kikker. De kapitein was ook heel grappig. Erg leuk, we willen nog een keer!

Felix en Jos Hünteler
07/04/2014
Helemaal thuis

Als trouwe Appelvrienden, waren wij weer helemaal thuis in ons Appeltheater, waar onze kleinkinderen enthousiast kennis hebben gemaakt met dit levendige gezelschap. Inhoudelijk goed op het jonge publiek geschreven met veel humor en herkenbaarheid. Chapeau voor de acteurs, die met hart en ziel bezig waren. Wij zeggen het voort!

Marianne Uiterwijk Winkel
07/04/2014
Erg leuk!

Mijn zoon van 10 en ik hebben het echt super naar ons zin gehad, een ontzettend leuke voorstelling. Boeiend verhaal, goed geacteerd, mooi gezongen en natuurlijk weer die fantastische kostuums. Ik kijk uit naar de volgende jeugd voorstelling van De Appel.

Florentien Wijsenbeek
01/04/2014
Wat een geweldige voorstelling

Mijn kinderen en ik hebben genoten van een prachtig stuk. Leuk verhaal, leuke liedjes, veel humor en een geweldige cast. Dank jullie wel, zelfs de tweede keer was leuk!

Dieck Bruining
31/03/2014
Zeer de moeite waard

We zijn met onze kleinkinderen van 7, 10 en 15 jaar naar deze te gekke voorstelling geweest. Allemaal dol enthousiast ook de ouders hebben genoten. Maak er een traditie van en we komen beslist weer. Leuk voor ons was ook dat de truckendoos van Casanova weer grbruikt werd. Combinatie van zang en spel doet het heel leuk voor de kinderen.

Thea Tangel
29/03/2014
Goed gedaan, David!

Na een try-out te hebben gezien, was ik vanmiddag opnieuw bij De drijvende stad. Wat is dat een leuke voorstelling geworden! Een coole Casanova, dat is zeker. Er is zo goed gebruik gemaakt van het decor van Casanova en dan de muziek, de techniek en de aankleding. Het verhaal is ook erg origineel en leuk voor kinderen en voor volwassenen. En al laatste, maar niet als minste, het geweldige optreden van Iwan Walhain en de jonge acteurs en actrices. Gaat dat vooral zien en neem gerust je (klein)kinderen mee.

Elly Wardenaar
26/03/2014
Super!

Afgelopen zondag zijn wij (al jarenlang trouwe bezoekers van het Appeltheater) met onze kleindochter van 7 jaar naar De drijvende stad geweest. Het was in 1 woord: SUPER! Mooi, grappig, ontroerend en met veel enthousiasme gespeeld door de crew. Eponine wil nog een keer om het aan haar moeder te laten zien, stiekempjes hoop ik dat ze me meevragen!

Marlene Osborne
26/03/2014
Absolute aanrader

Afgelopen zondag met twee kleinkinderen van 7 en 8 jaar naar deze voorstelling geweest; een absolute aanrader. Leuke mix van grappig, soms beetje eng en spectaculair. Het had ook iets van een Engelse pantomime met meezingen. Complimenten voor de 3e jaars studenten! Wat ons betreft kunnen er op zondagmorgen meer kindervoorstellingen komen in het Appeltheater.

D.D. MIHAYLOVA
26/03/2014
Een mooie voorstelling

Een mooie voorstelling. Prachtig decor en professionele acteurs. Mijn zoon wil er nog een keer naar toe gaan. Je krijgt een goed gevoel in dit theater. En dat hoort zo te zijn. Veel echt theater. Zeker een aanrader. En het zou goed zijn als in dit theater meer kindervoorstellingen komen. Trouwens er zijn niet veel kindervoorstellingen in Den Haag.

Yvonne Hijdra en de hele familie
26/03/2014
Super

Wat een feest, afgelopen zondagmorgen. Opa was jarig en daarom zijn we met de hele familie, kinderen en kleinkinderen naar de voorstelling De drijvende Stad geweest. Wij gaan zelf al jaren naar alle voorstellingen van De Appel en we wilden zo graag onze kinderen en kleinkinderen eens laten zien wat voor een geweldige sfeer er hangt in het hele theater. We hebben allemaal genoten en ik hoop dat ik de Appelziekte ook een beetje heb kunnen overbrengen aan mijn familie.

Edley Birdja
21/03/2014
Fantastisch!

Schitterend decor, geweldig gespeeld, het was genieten van het begin tot aan het eind. Top voorstelling. Onze kinderen van 8 en 10 vonden het ook super.

Suzanne Verboeket
21/03/2014
Feest

Spectaculair decor, uitbundig spel, groots van opzet en voor de kinderen een te volgen verhaal à la 'the never ending story'. De boodschap is letterlijk en duidelijk: fantasie en verhalen zijn broodnodig om te overleven. Ik had 11 kinderen onder mijn hoede, die hebben stuk voor stuk genoten. Als jullie een list weten hoe ik de kinderen thuis kan laten stoppen met het zingen van jullie piratenlied, dan ben ik heel gelukkig.

J. Borgmeijer
18/03/2014
Heel gaaf

Een gezellig uitje met mijn kleinzoon. We hebben genoten van de voorstelling. Goed gespeeld, leuke liedjes en de boot was natuurlijk helemaal geweldig; echt varen!!

Gerdien Meijerink
18/03/2014
Aanrader

Zang, dans, verhalen, humor in een schitterend decor met echt water, boten, kikkers, regen en goudstof; je weet soms niet waar je moet kijken. Mijn dochter van bijna 10 (en ik!) vonden het geweldig. Vooral gaan.

Greet Tibboel
18/03/2014
Geweldig!

Mijn kleindochter Julia (9 jaar) en kleinzoon Bart (9 jaar) hebben genoten van de voorstelling. Het decor van Casanova spectaculair, goed gespeeld en een heel leuk stuk. Ik heb al verschillende opa's en oma's gebeld om te zeggen dat zij er ook naar toe moeten met hun kleinkinderen. Ga zo door!!!!

Johan de Graaff
18/03/2014
Superleuk

Dat vonden m'n twee kleinzonen van 8 en 10. De reis erheen al (we wonen in A'dam) naar dat 'grotemensentheater' was al spannend. Erg leuk dat jullie gebruik hebben gemaakt van het Casanova-decor voor een kindervoorstelling. Spectaculair, origineel en zeer goed gespeeld zoals we dat van De Appel al meer dan 30 jaar gewend zijn. Proficiat met dit nieuwe succes en ga vooral zo door, ook voor de kinderen.

Liesbeth de Ruiter
18/03/2014
Leuke familievoorstelling

Mijn dochter (7 jaar) en ik hebben erg genoten van de leuke, begrijpelijke en muzikale voorstelling. Zeker het bezoeken waard!

Vivienne van Leeuwen
18/03/2014
Nieuwe traditie

Dit smaakt naar meer! Tijd voor een nieuwe traditie: familievoorstellingen bij Toneelgroep De Appel... Heel mooi hoe gebruik is gemaakt van het fantastische decor van Casanova.

Sander van Mechelen
Geweldige voorstelling!

Wat een geweldige voorstelling! De kinderen van de waterscouting hebben onwijs genoten, en Zora en ik hebben zelf ook zitten genieten. Wij waren ook erg onder de indruk van onder andere het decor en de uitvoering: mooi gedaan, goed gespeeld en leuk geschreven! Ik heb al reclame gemaakt via facebook en ik ga een aanbeveling zetten in onze wekelijkse nieuwsbrief. Al met al: bedankt, we hebben genoten!

| Meer