Zeezicht 1

De drijvende stad

Extra's bij De drijvende stad

Cast en flessenpostRond De drijvende stad organiseren we allerlei extra activitetiten: je kan je verjaardagspartijtje bij ons vieren, we houden allerlei wedstrijden (flessenpost maken, kleurplaten maken, verhalen verzinnen) en in de meivakantie hebben we workshops waaraan je mee kan doen!

Workshop meivakantie

FlessenpostIn de meivakatie organiseren we voorafgaand aan de voorstellingen op vrijdag 2 en zaterdag 3 mei van 13.00 tot 14.00 uur een workshop. Tijdens de workshop helpen we je met het maken van de flessenpost en eventueel het schrijven van een kort fantasieverhaal.

Wat gaan we doen bij flessenpost maken?
We gaan mooie fantasierijke flessen maken waar de flessenpost mee verstuurd kan worden.
Wij zorgen voor allerlei waterbestendige materialen, lijm, plakband, waterbestendige stiften en verf. Je mag natuurlijk ook zelf extra materiaal meenemen.

In de plastic fles kun je je zelf geschreven verhaal stoppen.

Je kunt je flessenpost en verhaal ook inleveren voor de wedstrijd.

Workshop reserveren?
De workshop vindt plaats in de meivakantie op vrijdag 2 en zaterdag 3 mei. We beginnen om 13.00 uur en de workshop duurt tot 14.00 uur (de voorstelling begint om 14.30 uur).
Meedoen aan de workshop kost € 5,- per kind. Interesse? Bel de Appelkassa 070 3502200 (dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur). Er is plaats voor maximaal 20 kinderen per workshop.

| Meer